چه افرادی از مصرف زنجبیل پرهیز کنند؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

چه افرادی از مصرف زنجبیل پرهیز کنند؟

زنجبیل یک گیاه خوراکی و دارویی است که علاوه بر فواید درمانی، مضراتی هم دارد، به همین علت باید در مصرف آن حد تعادل را رعایت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، زنجبیل نوعی گیاه دارویی با طبع گرم و خشک است.این گیاه از گذشته‌های دور در میان ایرانیان کاربرد‌های مختلفی داشته و برای درمان بیماری‌های گوناگون حائز اهمیت است.

زنجبیل از شاخه کورکومین است و به عنوان ادویه دارویی و گیاهی در بسیاری از غذا‌های آسیایی و خاورمیانه استفاده می‌شود. به عقیده متخصصان طب سنتی زنجبیل باعث کاهش وزن و لاغری می‌شود و می‌توان به صورت رنده شده و خام آن را همراه ماست یا سالاد مصرف کرد.

زنجبیل سرشار از ویتامین‌های C، D و B، مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم، منیزیم، مس و زینک است و به همین علت ماده‌ای انرژی زا و قوی به خصوص برای تقویت حواس و تمرکز ذهن است.

زنجبیل به علت اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی برای درمان بیماری‌های گوناگون اعم از حالت تهوع، فشار خون پایین، سنگ مثانه، کنترل درد، قاعدگی دردناک، بیماری‌های باکتریایی و قارچی تاثیر زیادی دارد.

مصرف ۲ گرم زنجبیل باعث کاهش درد‌های ماهیچه‌ای ناشی از فعالیت بدنی طولانی مدت می‌شود. از دیگر فواید زنجبیل می‌توان به درمان آرتروز، کاهش شدت درد قاعدگی، بهبود آلرژی یا آسم، درمان مشکلات گوارشی، افزایش تمرکز، درمان تهوع و تقویت اعصاب اشاره کرد.برای آب کردن چربی‌های شکم از چای زنجبیل و لیموترش غافل نشوید

لیمو ترش به علت دارا بودن ویتامین C و آنتی اکسیدان‌های موجود در خود اگر همراه زنجبیل مصرف شود برای پاکسازی کبد افراد و هضم چربی‌های اضافی تاثیر قابل توجهی خواهد داشت؛ چرا که ترکیب این دو خوراکی باعث افزایش خاصیت سم زدایی و دیورتیک در چای می‌شود و همین عامل به سوزاندن بیشتر چربی در ناحیه شکم کمک می‌کند. اگر به انجام این کار تمایل داشتید از نصف یک عدد لیمو ترش، یک تکه متوسط زنجبیل، ۱ لیوان آب یعنی معادل ۲۵۰ میلی لیتر و به مقدارلازم عسل استفاده کنید.

روش تهیه چای زنجبیل به اینصورت است که قبل از جوشاندن آب، زنجبیل را به آب داغ اضافه کنید و بعد از اینکه چند دقیقه‌ای با حرارت ملایم به نقطه جوش رسید، لیمو ترش را بداخل آن بچکانید و در صورت تمایل از کمی عسل هم می‌توانید استفاده کنید.خوردن زنجبیل برای این افراد قدغن است

_ افرا مبتلا به سنگ کلیه قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنند.

_ افرادی که دارو‌های رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپرین مصرف می‌کنند، به هیچ عنوان از زنجبیل استفاده نکنند.

_ کودکان زیر ۲ سال نباید زنجبیل مصرف کنند.

_ در زمان بارداری و شیردهی حد تعادل را درمصرف زنجبیل رعایت کنید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر